Things we need to look at

Discussion in 'Bugs & Feedback' started by Shewie, Jun 16, 2014.

  1. bumbly

    bumbly Section Hiker

    Just in case: I had something similar a few months back. Check you are going to www.trek-lite.com rather than just trek-lite.com.
  2. Mole

    Mole Thru Hiker

    No. It's definitely a Chrome issue.
    Just not allowing any site functionality at all.
  3. murpharoo

    murpharoo Section Hiker

    It's working perfectly for me on Chrome (50.0.2661.89) on android 4.2.2 Strange gremlins afoot ! :troll:
    Last edited: Jul 21, 2016
    Mole likes this.
  4. edh

    edh Thru Hiker

    Me too - as in no functionality on Chrome.
    Mole likes this.
  5. Mole

    Mole Thru Hiker

    opera mini for me for now...
  6. edh

    edh Thru Hiker

    Chrome for me; lucky you lot ;)
  7. edh

    edh Thru Hiker

    Now working on Chrome.

    Just a 50% refund then Shewie :D
    Mole likes this.
  8. Mole

    Mole Thru Hiker

    Yep. Working on Chrome again now aafter 24hrs+ u/s
    I guess someone somewhere tweaked something.
  9. Lady Grey

    Lady Grey Thru Hiker

    Any Forum members using Mac to post up pics?
  10. Arne L.

    Arne L. Ultralighter

    Yep; never had any issues. Use it with Firefox, though.
  11. cathyjc

    cathyjc Thru Hiker

    Yes, with Safari.
    I resize photos from my own files then upload via the 'upload file' option. Not quick on our louder internet connection.
    edh and Lady Grey like this.
  12. cathyjc

    cathyjc Thru Hiker

    Lousy not louder.........'predictive text' ........ha ha
    Lady Grey likes this.
  13. Diddi

    Diddi Ultralighter

    no change on my Galaxy S7 either.
  14. Balagan

    Balagan Section Hiker

    Over the last couple of days, I've been having occasional problems logging in while on the computer with a message saying I must enable cookies when they are in fact enabled. Cleared all browser cookies, reloaded the login page and it worked after a coupe of tries. I put it down to an issue with Firefox but now I have the same issue with the mobile version (also on Firefox).

    Anyone else getting this?
    Last edited: May 9, 2017
  15. paul

    paul Thru Hiker

    been fine here. no issues
  16. murpharoo

    murpharoo Section Hiker

    I have had this a couple of times in the last month on Chrome. Logs me out, says I need cookies enabled (already are). Clear cookies a couple of times. Disable and re enable cookies and good to go again. Curious :confused:
  17. Gadget

    Gadget Section Hiker

    Had the same on Android Chrome too.
  18. JKM

    JKM Section Hiker

    I had the same issue. Installed chrome beta and used that exclusively for trek-lite which solved the issue. Now have a new phone and no more problems......for now.
  19. edh

    edh Thru Hiker

    Had a number of 503 errors today from different platforms and locations: most recently just now.
  20. paul

    paul Thru Hiker

    ditto. up and down a few times
  21. craige

    craige Thru Hiker

  22. Mole

    Mole Thru Hiker

    Site has logged me out on Chrome, and won't let me log back in. Opera had me logged out, but has let me log back in.

    Also had intermittent 503s on a regular basis for the last few days
  23. Shewie

    Shewie Administrator Staff Member

    I've flagged it up this morning, hopefully it can be looked at

    I've struggled this morning, had to clear my cookies again
  24. Shewie

    Shewie Administrator Staff Member

    There's an ongoing issue since the maintenance upgrades last weekend, the vendors are looking into it so hopefully it should get resolved soon
  25. el manana

    el manana Thru Hiker

    Anyone else having problems staying logged in tonight when using Chrome Android? Looks like cookies is the issue, says they need enabling but they are. Tried clearing the cache and resetting but sign in just doesn't work.

Share This Page